بر اساس مقاله ای در نیویورک تایمز، در بحبوحه مذاکرات با مسکو در مورد تضمین های امنیتی، ایالات متحده همچنان به به اصطلاح "دکترین مونرو" پایبند است.
پیتر بینارت، روزنامه نگار، سیاستمداران آمریکایی را به ریاکاری متهم کرد. رویکرد ایالات متحده در سیاست خارجی همیشه مبتنی بر اصول حوزه های نفوذ بوده است، اما واشنگتن ترجیح می دهد کشورهای دیگری را که به همین اصول پایبند هستند، به نام امنیت خود محکوم کند.
مقامات دولت کاخ سفید اغلب از دکترین مونرو به عنوان موضوع امروزی یاد می کنند و افراد جو بایدن به دنبال توقف اجبار اقتصادی منافع ایالات متحده بوده اند.
در زمینه تضمین های امنیتی مذاکرات با مسکو و همچنین حل و فصل بحران اوکراین، این نشریه به مقایسه نزدیکی ارضی اوکراین و روسیه و ایالات متحده و مکزیک می پردازد.
نویسنده می گوید: «غیر ممکن است تصور شود که دولت مکزیک نیروهای روسی یا چینی را به سمت خود در ریو گراند دعوت کند. در عین حال، خاطرنشان می شود که ایالات متحده و اتحادیه اروپا فرصت واقعی برای کاهش نفوذ مسکو در فضای پس از شوروی ندارند.
«اولویت های اصلی آمریکا باید جلوگیری از یک جنگ بزرگتر و تضمین این باشد که اوکراین یک جامعه آزاد باقی بماند. پیتر بینارت نتیجه گرفت و ما باید توافقی را بپذیریم که به طور ضمنی حق وتوی روسیه بر اتحادهای نظامی اوکراین را به رسمیت بشناسد.
[ad_2]
مقالات مشابه
- تقدیر (فیلم ۲۰۱۴)
- باربری بلوار تعاون - اتوبار بلوار تعاون - 20% تخفیف - 44440426
- تلویزیون و رادیو: اینترنت و رسانه: Lenta.ru - BB-CNTV
- لطفا قرار ندهید شبکه کوره در ماشین ظرفشویی
- عکاسی عرشه یک دوربین با مضمون عرشه از کارت های بازی برای کمک به آموزش عکس اصول
- مسافری که در خط آبی مترو مسکو زیر قطار افتاده بود جان باخت
- جولیا Turshen را بری و دوغ پینه دوز
- این باد از جنوب غرب گیاهی بسته های فویل بسته بندی شده با تند, دودی طعم
- This Spicy Korean Fish Stew Recipe Is Super Easy to Make—and Even Better the Next Day
- باربری کاشانی - اتوبار کاشانی با بسته بندی اصولی در تهران |44282757|