![]() |
Tokina اعلام کرده است که نسخه آتی از جدید خود را داد szx سوپر تله 400 F8 رفلکس MF یک آینه (یا رفلکس) لنز را انتخاب کنید و فول فریم و APS-C دوربین سیستم های.
این 400 F8 لنز موفق به بسته چشمگیر فاصله کانونی را در یک نسبتا جمع و جور قاب به لطف catadioptric طراحی. معمولا این سایت متعلق به تلسکوپ طراحی این انتخاب باعث می شود کوچکتر طراحی امکان پذیر است اما در هزینه داشتن امضای ‘دونات’ بوکه عدم وجود فوکوس اتوماتیک و داشتن یک دیافراگم ثابت.
![]() |
لنز ساخته شده از شش عنصر در پنج گروه ارائه می دهد 1:2.5 بزرگنمایی نسبت و اقدامات در فقط 355g (11.82 اونس). این 74mm (2.91″) قطر و 77mm (3.03″) در طول.
را به عنوان لنز همه کاره که ممکن است داد szx سوپر تله 400 F8 رفلکس MF یک 0.75 mm pitch و 42mm موضوع کوه است که می تواند مورد استفاده با آداپتور برای کار با تقریبا هر سیستم دوربین. در علاوه بر این به ارائه پایه لنز بدون یک آداپتور Tokina نیز فروش نسخه های با شامل آداپتور برای Canon EF نیکون F سونی E, Fujifilm X و چهار سوم میکرو سیستم های دوربین.
در زیر چند نمونه عکس های گرفته شده با این لنز ارائه شده توسط Tokina:
Tokina می گوید لنز را به راه اندازی در آگوست 7, اما هیچ اطلاعات قیمت گذاری شده است در این زمان. شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد این لنز و طراحی آن فلسفه در Tokina را در صفحه محصول می باشد.

ON1 می پیوندد اکوسیستم بازی با ON1 360, سرویس اشتراک و برنامه های موبایل برای iOS و Android که همگام سازی عکس های شما را انتخاب کنید بین دستگاه ها و ON1 عکس خام بر روی دسکتاپ. در اینجا ما اولین برداشت با استفاده از آن.

EOS R5 has been a long time coming – ما آن را می دانستند 8K بود و ما می دانستیم که آن را به حال یک AF جوی استیک. اما در حال حاضر که آن را در اینجا آنچه در آن است واقعا دوست دارم به استفاده از? یافتن پست های در ما بررسی اولیه بر اساس دست در زمان با دوربین.

این R6 نیست وعده کاملا چنین تیتر گرفتن مشخصات به عنوان برادر بزرگ خود را اما هنوز هم بسته پانچ, آیا شما شلیک عکس, ویدئو و یا هر دو.

Canon EOS-1D X Mark III یکی از بهترین dslr ها تا کنون ساخته شده است. با fast burst سرعت عالی کیفیت ویدئو و چشمگیر فوکوس اتوماتیک 1D X III برابر است با قطعات سینما دکل و ورزشی تیرانداز. پیدا کردن چگونه آن را کرایه در برابر تند رقابت در بررسی کامل ما.

Panasonic Lumix DC-G100 (G110 در برخی از مناطق) یک دوربین بدون آینه طراحی شده برای vlogging. آن 20MP سنسور چهار سوم است زوج با باهوش ردیابی صوتی تکنولوژی اما ما رزرو.
Leave a reply