نصب پکیج دیواری و تعمیر آن در صورت نیاز
نصب پکیج ، نصب پکیج دیواری ، پروسه نصب پکیج و جزئیات آن
نصب پکیج :
برای نصب پکیج رعایت و نظارت تعدادی نکات الزامی میباشد به عنوان مثال :
ساخت و ساز فضای مطلوب و کافی و سوای رطوبت
تعیین پکیج متناسب با متراژ منزل
قرار دادن فشار توشه دستگاه بر روی واحد سنجش ۱/۵
در دست گرفتن دودکش ( از دید قطر، طول، مکش، کلاهک و غیره )
تنظیم اتصالات نصب (قطعات بایستی کیفیت خوب باشند )
در شرایطیکه دیوار پشت پکیج شما به حرارت حساس میباشد عالی میباشد پیش از نصب از عایق حرارتی به کارگیری نمائید.
رعایت مسافت استاندارد از حاشیه پکیج تا دیوارهای کناری به مسافت 15 سانتیمتر
محل نصب پکیج بایستی تهویه هوایی نیکی داشته باشد و جریان هوا به خیر در آن وجود داشته باشد.
فرایند نصب پکیج
1.نصب پکیج بر روی دیوار
این اساس نگهدارنده پکیج یا این که شابلون میباشد. این اساس باید روی یک دیوار مستحکم با پیچهای مطلوب و استاندار به صحت نصب خواهد شد. این شالوده بایستی تماما تراز بوده و فضای فضا قابل قبولی برای آن در لحاظ گرفته گردد.
2.نصب پکیج بر روی محور نگهدارنده دومین میم پکیج کاری می بایست ایفا بدهید. بعد از قرار گیری صحیح پکیج می بایست از سفت بودن آن اعتقاد و باور نتیجه ها نمایید بعداز آب گیری و هنگفت شدن پکیج اتفاقی برای پکیج پیش نیاید.
3.وقتی که اتصالات آب وصل شد فرصت اتصال لوله گاز میباشد. از شلنگ با قطر مطلوب به کار گیری فرمایید و در بخش اتصالات به طبع از بستهای فلزی سفت به کارگیری نمایید. محل اتصالات و ارتفاع شلنگ را به طبع با استعمال از مواد آزمایش کننده نشتی برسی نمائید.
4.نصب دودکش از روند اساسی هست که بایستی با رعایت استانداردها صورت بپذیرد. استعمال از دودکش با قطر استاندار منجر می گردد گازهای نتیجه ها از سوخت به راحتی بیرون شوند. همینطور ارتفاع دودکش نباید بیشتراز حد وقت گیر بوده و در مسیر تعداد متعددی خم وجود نداشته باشد. در نصیب خروجی دودکش بایستی کلاهک استاندارد H نصب فرمائید.
5.دوشاخی برق پکیج را به پریز برق وصل فرمایید. خوب میباشد برای مراقبت از پکیج خویش یک محافظ برق نیز برای آن نصب فرمایید.
6. مفتوح کردن شیرهای ورودی آب پکیج میباشد. شیر آب ورودی را گشوده نمایید تا رتبه فشار توشه باطن منبع که با یک سرگردان اندازه گیری فشار بر روی پکیج نماد داده می گردد بر روی 1/5 بیاید. شایسته ترین جايگاه بین1/5 تا 2 میباشد.
7.پکیج را روی موقعیت زمستانی نهاده تا آب به باطن شوفاژها برود. بعد از ورود آب به باطن شوفاژها شما بایستی کلیه شوفاژها را هواگیری نمائید. در طی هواگیری بایستی آراسته واحد سنجش فشار آب باطن پکیج را میان 1/5 تا 2 نگهدارید.
8.پس از آزمایش بدون نقص و کل شدن هواگیری عمل شما به نقطه نهایی رسیده میتوانید با به کارگیری از پکیج آب گرم مصرفی خویش را حفاظت نمایید. و در فصلزمستان کلیه نصیبهای منزل شما گرمایی یکسان خواهند داشت.
محل هایی که نمی قدرت دستگاه را در آن نصب نمود :
هیچ گاه نباید دستگاه دودکش دار را در جای هایی پایین 8 متر مکعب یا این که فضاهای بسیار خرد نصب نمود.
هیچ گاه نباید دستگاه ها را در سرویس بهداشتی، سرویس بهداشتی، گرمابه، محلتعویضلباس، زیرزمین و امثال آن نصب نمود.
هیچ گاه نباید دستگاه ها را در جای هایی که احتمال خطر حریق سوزی داراهستند مانند : انبار ورقه، تینر، رنگ و امثال آن نصب نمود.
هیچ گاه نباید دستگاه ها را در محل هایی که در آن گاز های اسیدی جان دار میباشد ( مانند بالای ماشین لباسشویی و ….) که سبب ساز خوردگی اجزاء داخلی دستگاه گردد نصب نمود.
در بخش های بالا فرایند نصب و مواقعی که بایستی رعایت گردد را به طور خلاصه و موءثر توضیح دادیم. بهدنبال به پژوهش نکات ریز با جزئیات بیشتری میپردازیم تا هیچ سیرتکامل نکته مبهمی باقی نمانده باشد.
مراحلی که پیش از آغاز به عمل بایستی پژوهش فرمائید:
محتویات درون انیمیشن
دستگاه
نایلون دفترچه راهنما – شابلون نصب – گروه شیر پرکن
پلاک خدمت
قلاب آویز
پیچ ها و رولپلاک
رینگ های دودکش ( دستگاه رشته دار )
کارتون دستگاه پلمپ بوده و کسی غیر از نماینده مجاز سرویس ها حق بازکردن کارتون را ندارد.
نماینده سرویس ها نیز هنگامی مجاز به بازکردن برنامه خردسالان است که قبل از بازکردن دستگاه همگی فرآیند توضیح داده گردیده در بخشنامه وظایف نمایندگان ( اعتقادوباور از نصب بودن رادیاتور ها و …) را آنالیز کرده باشد.
تنظیم اسباب جانبی
همگی اتصالات ( شیلنگ ها، شیر فلکه ها، واشرها و ….)، محافظ برق، مشقت گیر و صافی ها که جهت نصب دستگاه بوسیله نصاب بکار می رود می بایست از نوع استاندارد و دارنده باکیفیت باشد.
خرید تمامی اتصالات نصب اعم از شیر فلکه، شیلنگ رابط، نوار تفلون، محافظ برق، رنج گیر و صافی به عهده مشتری است.
بایستی از صافی آب و گاز مطلوب استعمال خواهد شد.
پیش از بازکردن برنامه کودک دستگاه مورد ها تحت را پژوهش فرمائید:
نصاب ملزم میباشد پیش از اینکه کارتون دستگاه را گشوده نماید نکات نام برده در پروسه گذشته را آنالیز کند و مطمئن خواهد شد که دستگاه فروخته گردیده به مشتری برای نصب در خانه مشتری مطلوب است.
مطمعن باشد پس از نصب و در مواقع استعمال هیچ مشکلی برای مشتری اعم از دودکش و فشار آب و بضاعت و توان گرم نمودن ساختمان و آب گرم مصرفی پیش نخواهد آمد.
در حالتی که که دستگاه فروخته گردیده به مشتری جهت نصب در خانه مشتری مطلوب نباشد می بایست دستگاه به مغازه عودت داده گردد و دستگاه مطلوب خانه مشتری تهیه و تنظیم خواهد شد.
به صورت نمونه ساختمان نیاز به دستگاه رشته دار داراست، اما دستگاه دودکش دار فروخته گردیدهاست و یا این که فشار آب ساختمان نادر میباشد و آبگرمکن 18 لیتری فروخته گردیدهاست.
چه مواقعی را تکنسین نصب می بایست تحقیق کند؟
پیش از نصب دستگاه می بایست همگی تاسیسات ساختمان دربرگیرنده آب، برق، گاز، دودکش، رادیاتور ها و شیر های آبگرم مصرفی وصل بشند و در صورتیکه یک کدام از آنها فراهم نباشد نصاب نباید دستگاه را نصب کند.
نصاب مکلف میباشد پیش از نصب دستگاه لوله های رفت و بازگشت رادیاتور ها و لوله های آب گرم مصرفی را شستشو دهد تا به طور کاملً منزه شوند و از بازبودن مسیر رفت و بازگشت رادیاتور ها مطمئن خواهد شد.
نصاب مکلف میباشد با ساخت و ساز یه خرده دود از گشوده بودن مسیر دودکش و کشش مطلوب دود مطمئن شود و بعد مبادرت به نصب دستگاه بنماید.
جهت نگهداری از دستگاه در بربر شوک های الکتریکی مشتری مکلف میباشد مطلقاً یک محافظ برق مطلوب تنظیم کند و در شکل جانور نبودن محافظ نصاب نباید دستگاه را نصب و فعالسازی کند و نصاب مکلف میباشد جهت پناه از دستگاه در قبال کثیفی باطن لوله های گاز و آب از صافی های استاندارد در بازار به کارگیری کند.
دقت
مسلماً از یک محافظ برق مطلوب برای پکیج استعمال خواهد شد.
هیچگونه لوله کشی بر عهده نماینده سرویس ها نمیباشد و تنها نصب دستگاه به دیوار بدونپول است.
نماینده سرویس ها مکلف میباشد تا بعداز نصب دستگاه تمامی اتصالات آب، گاز، برق و دودکش را از نگاه نشتی آزمایش کند و مهره های گازی باطن و خارج دستگاه را آچار کشی کند.
موقعیت فضایی که میخواهید پکیج را نصب نمائید:
بالای اجاق و بقیه وسایل گرمازا نباشد
دستکم مسافت ی دستگاه از دیوار مقابل یک متر باشد
دستکم مسافت از دیوار یا این که کابینت همسایه از طرفین 15ساتی متر باشد.
دست کم مسافت از کف تا ذیل پکیج 120سانتی متر باشد.
دستکم مسافت ی عمودی از کلاهک تعدیل پکیج تا روزنه دودکش می بایست 30 سانتیمتر باشد.
هیچ گاه نباید کلاهک تعدیل پکیج را به روزنه دودکش باطن دیوار نصب نمود و دست کم 30 سانتیمتر زیر خیس از روزنه دودکش نصب خواهد شد و هر چه بتوان دستگاه را نسبت به روزنه دودکش تحت خیس نصب شود عالی میباشد.
زیاد شدن مسافت پکیج به روزنه سبب زیاد شدن مکش دستگاه میگردد.
در حالتی که قصد خرید پکیج دیواری دودکش دار دارید و میخواهید پکیج را در باطن کابینت نصب نمائید، به طبع اعتنا فرمائید که پکیج برای احتراق نیاز به اکسیژن داراست و قطعا می بایست درب کابینت کرکره ای باشد تا پکیج، اکسیژن مایحتاج خویش را از اطراف اخذ نماید.
وظایف نصاب پکیج
نصاب ملزم میباشد تا پیش از نصب دستگاه پیچ پلاستیکی سیاه رنگ روی شیر هوا گیری را گشوده نماید تا مسیر خروج هوا گشوده گردد. مورد نیاز به توضیح میباشد که در شکل گشوده نشدن پیچ هواگیری هوای سیستم تخلیه نمیشود و وجود هوا در سیستم سبب مصدومیت پمپ و مبدل میشود.
شابلون نصب را از درون نایلون دفترچه راهنمای دستگاه می بایست روی دیوار تقریباً 40 سانتی متر تحت رخنه دودکش دیوار نصب شود و آن گاه با قلم محل هایی که بایستی رخنه گردد را روی دیوار آرم زده و آنگاه می بایست شابلون را از روی دیوار غیروابسته نموده و با مته مطلوب، دیوار را رخنه نموده و پیچ ها و رولپلاک و قلاب آویز روی دیوار و پلاک خدمت را نصب نمود و دستگاه را روی دیوار و در مکان خویش نصب نمود و شیلنگ ها و شیر فلکه های ما یحتاج را نصب نموده تا دستگاه فراهم آبگیری خواهد شد . بعداز نصب دستگاه روی دیوار می بایست رابطه دودکش را وصل نمود.
در شرایطی که دستگاه درون کابینت باشد بایستی از کف و سقف کابینت بریده گردد تا هوا به اندازه کافی به دستگاه رسد و از دور و اطراف 5 ال 10 سانتیمتر با دیواره کابینت کناری مسافت داشته باشد تا برای تعمیرات آجل قابلیت و امکان دسترسی به دستگاه وجود داشته باشد و دستگاه در محل هایی که قابلیت دسترسی مطلوب جهت تعمیرات را نداشته باشد نباید نصب خواهد شد. هویدا میباشد بریده شدن کف و سقف کابینت و ….. بایستی با رضایت خریدار (امضاء) یاور باشد.
در دستگاه رشته دار در شکل نیاز از رینگ های معدود کننده وسعت مطلوب می بایست استعمال شود و محل اتصال دودکش به دستگاه بوسیله واشر چسبی آببندی زردرنگ رنگی که درون نایلون دفترچه دستگاه میباشد بایستی آب بندی گردد.
حالت جانور و پژوهش آن ها پیش از اینکه تکنسین مبادرت به نصب پکیج نماید عبارتند از :
پیش از نصب دستگاه بایستی همگی تاسیسات ساختمان مهیا باشد و در دست گرفتن آنها به عهده نماینده مجاز سرویس ها میباشد.
تاسیسات ساختمان دربرگیرنده :
لوله کشی آب سرد و گرم مصرفی و شیر های آب سرد و گرم مصرفی
لوله کشی رفت و بازگشت رادیاتور ها
لوله کشی گاز
داشتن دودکش غیروابسته با سایز 15 و دارابودن دستکم طول 4 متر برای دستگاه های دودکش دار و برای دستگاه های حرفه دار دسترسی مجاورت از روش پنجره یا این که دیوار فرنگی به هوای آزاد.
نصب درست تک تک رادیاتور های ساختمان
باور از پشتیبانی شدن هوای مورد نیاز برای سوختن در دستگاه ( جانبداری اکسیژن کافی در محل نصب دستگاه ) به طور گردش طبیعی هوا و سوای به کار گیری از رشته و یا این که وسیله ای دیگر.
درستی سیستم برق رسانی به دستگاه و وجود سیستم ارت و به کارگیری نمودن از یک محافظ برق مطلوب برای دستگاه
وصل بودن آب شهر ساختمان و نبودن اختلال در سیستم آب رسانی ساختمان و مطلوب بودن فشار آب ساختمان
به کارگیری از رسوب گیر و صافی مطلوب
اعتنا :رعایت نکات زیر و در اختیار گرفتن آنها پیش از نصب دستگاه به عهده نماینده مجاز سرویس ها بوده و مسئولیت و جبران هرگونه ضرروزیان وارده دنیوی و معنوی به مصرف کننده و دستگاه که در تاثیر عدم رعایت آنها وارد شود، به عهده تکنیسین نصب خواهد بود.
در شکل مهیا نبودن حتی یک کدام از نکات زیر تکنیسین نصب عالی میباشد دستگاه را نصب نکند.
پیش از نصب پکیج مواقعی که بایستی تکنسین نصب جاری ساختن دهد عبارتند از :
تکنسین نصب ملزم میباشد پیش از نصب پکیج با تولید نمودن یه خرده دود، مکش دودکش ساختمان را در دست گرفتن نماید. در شرایطی که گرفتگی در مسیر آن وجود دارااست نسبت به برطرف نمودن آن مبادرت نموده و مسیر دودکش را گشوده کند تا مانعی در مسیر خروج دود نباشد.
در بخش بالای منبع انبساط از یک شیر هواگیری خودکار مستعمل میباشد که شغل تخلیه هوای باطن سیستم را جاری ساختن میدهد و روی آن پیچ پلاستیکی سیاه رنگی قراردارد که نصاب مکلف میباشد پیش از نصب دستگاه آن را گشوده کند.
و همواره می بایست گشوده باشد و در شکل بسته بودن آن، هوای سیستم به بیرون تخلیه نمیشود. قابل ذکر میباشد که وجود هوا در سیستم سبب ساز مصدومیت پمپ میگردد و درحالتی که پیچ هواگیری بوسیله تکنیسین نصب گشوده نشود، هزینه بده بستان پمپ و جبران ضرروزیان وارده دنیوی و معنوی به مصرف کننده و دستگاه به عهده تکنیسین نصب است.
پیشنهاد هایی برای مصرف کننده :
شستو شوی درون لوله های ساختمان به مراد خودداری از ورود رسوبات و …. به درون دستگاه.
استعمال از شیلنگ ها و اتصالات جايگاه یک و به کار گیری از یک محافظ برق و رسوب گیر جهت حفظ از دستگاه.
استعمال از یک رسوب زدای برای دوری از رسوب به چنگ آوردن مبدل دستگاه ( به خصوص برای شهر هایی که مرتبه رنج آب آن بالا میباشد مانند : مشهد، قم، خوزستان و ………..)
مغناطیسی مطلوب در مسیر ورودی آب سرد به دستگاه را می بایست به مصرف کننده سفارش نمود و موسسه ها فروشنده هیچ سیرتکامل مسئولیتی در مقابل رسوب به دست آوردن دستگاه ندارد.
قطعات رسوب گرفته گردیده دستگاه بوسیله تکنیسین نصب به طور غیر گارانتی ردوبدل و هزینه آن نقداً اخذ خواهد شد.
نصب درست و مطلوب و مطمئن لوله رابط دودکش از دستگاه به دودکش دیوار و نصب صحصح لوله دودکش دوجداره پکیج حرفه دار.
نکته :نصاب ملزم میباشد آزمایش نشتی گاز از کلیه اتصالات گازی باطن و بیرون دستگاه و همینطور پیچ های محل آزمایش فشار گاز بر روی کنترلر گاز درون دستگاه را جاری ساختن دهد و از عدم نشتی در تمامی اتصالات گازی باطن و فارغ دستگاه مطمئن خواهد شد .
رده نصب پکیج و مورد ها الزام که می بایست رعایت گردد
اگر پکیج در کابینت نصب خواهد شد، مسلما می بایست از گوشه و کنار دستکم 10 الی 15 سانتیمتر مسافت داشته باشد تا در شکل نیاز بتوان تعمیرات موردنیاز را بر روی دستگاه جاری ساختن اعطا کرد
بالا و زیر دستگاه تماماً گشوده باشد تا هوای لازم دستگاه پشتیبانی خواهد شد
هیچ زمان نباید دستگاه را در محیطی بسته که قابلیت ورود هوای جدید به آن محل وجود ندارد نصب نمود.
فشار گاز ورودی به دستگاه در پکیج بهسرعت شهری 17- 20 Mbar ( میلی توشه ) گاز کپسولی 27- 30 Mbar میباشد.
دستگاه در مناطقی که افت فشار متعددی دارااست کارآیی مطلوب را نخواهد داشت و اعتنا داشته باشید که در مناطقی که ایراد فشار گاز دارا هستند دستگاه را نباید نصب نمود.
پس از نصب دستگاه تکنسین چه کاری بایستی ایفا دهد؟
تکنسین نصب ملزم میباشد بعداز نصب دستگاه، سیستم شوفاژ ( رادیاتور ها و دستگاه ) را از روش شیر پرکن تا حد 1/5 Bar آکنده از آب کند و بعداز آن رادیاتور ها را از روش پیچ هواگیری روی آنان و دستگاه را از روش گشوده نمودن پیچ شیر هواگیری روی منبع انبساط دستگاه و پمپ را از روش پیچ هواگیری روی پمپ هواگیری کند تا همگی هوای مو جود در سیستم تخلیه شود.
یادگرفتن شیوه به کارگیری و مراقبت از دستگاه و یادآوری نکات فوق و روش پرکردن آب دستگاه ( در شکل پایین آمدن ) به مشتری، به عهده تکنیسین نصب است.
جهت نصب و بکارگیری از دستگاه ها مایحتاج میباشد کلیه ضوابط و دستورها ایمنی رعایت خواهد شد.
تکنیسین نصب مکلف میباشد آنان را تحقیق نموده و در نصب و فعالسازی دستگاه همه آنها را رعایت کند.
برای نصب پکیج دودکش می بایست واجد شرایط خاصی باشد که هم ایمنی رعایت خواهد شد و هم آسیبی به دستگاه و اعضای خانواده پیش نیاید.به رسیدگی دودکش و خصوصیت های آن می پردازیم.
دودکش ساختمان بایستی واجد شرایط مذکور باشد، مسلما آن را نظارت نمایید:
دودکش ساختمان بایستی جدا و صرفا اختصاصی به عبارتی دستگاه باشد.
قطر لوله دودکش درون دیوار می بایست 15 سانتی متر باشد.
دودکش ساختمان بایستی دارنده دستکم 4 متر طول از روی دستگاه تا کلاهک تعدیل روی پشت بام باشد. بایستی در حیث داشت که دستکم طول اثرگذار دودکش ساختمان برای هر پکیج 4 متر در لحاظ گرفته میشود ( بر پایه ی استاندارد )
دستگاه بایستی نسبت به ترک دودکش روی دیوار 40 سانتی متر ذیل خیس نصب شود.
ارتفاع لوله افقی دودکش دستگاه نباید بیشتر از 20 سانتیمتر باشد و بایستی دارنده شیب مثبت به سمت بالا باشد.
اتصالات دودکش دستگاه می بایست طوری باشد که به هیچ وجه به درون ساختمان نشتی نداشته باشد ( نباید دارنده منفذ یا این که رخنه باشد ) و الزاماًمی بایست به درون دودکش ساختمان با کشش مطلوب متصل شود.
سنسور دود جان دار در برخی از مارک ها ( پکیج دیواری BOSCH ) یک مزیت و حمایت کننده ایمنی میباشد که در مواقع رجوع دود به فضا کار می کند، بدین ترتیب به هیچ عنوان نباید سنسور دود انقطاع و یا این که تغییری در آن ساختوساز خواهد شد و جبران هر سیرتکامل ضرر و زیان وارده دنیوی و معنوی به مصرف کننده و دستگاه بر تاثیر بازنویسی در سنسور دود به عهده تکنیسین نصب و در غایت نماینده مجاز سرویس ها میباشد.
در محل هایی که دودکش مطلوب وجود نداشته و یا این که دودکش جان دار در ساختمان از کشش قابل قبولی بهره مند نمیباشد، می بایست به طبعً از پکیج حرفه دار استعمال شود.
دودکش اختصاصی دوجداره پکیج های رشته دار وظیفه تخلیه دود دستگاه به فضا خارج و دفاع هوای نو موردنیاز سوختن در دستگاه را از دور و اطراف خارج بر عهده داراست و بایستی وارد دور و بر آزاد گردد و هیچ وقت نباید به درون دودکش ساختمان متصل خواهد شد.
پس از اینکه آحاد فرآیند نصب به اتمام رسید درحال حاضر دفعه آزمایش دستگاه است که ببینیم به صدق عمل میکند یا این که خیر برای آزمایش پکیج به طور تحت فعالیت میکنیم:
آزمایش و راهاندازی دستگاه
پس از نصب دستگاه می بایست به وسیله شیر پرکن سیستم داخلی دستگاه و لوله های رابط و رادیاتور ها را آبگیری نمود تا فشار سیستم شوفاژ به 1/5 Bar رسد. آنگاه نصاب مکلف میباشد رادیاتور ها و حوله کم آب کن را هواگیری کنید.
نصاب ملزم میباشد تا از گشوده بودن پیچ شیر هواگیری اعتقادوباور نتایج کند.
نصاب ملزم میباشد پیچ هواگیری روی پمپ را گشوده کرده و از گریپاچ نبودن پمپ یقین نتایج کند و هوای درون پمپ را نیز تخلیه کند و بعد از آن پیچ را محکم کند و از چکه نکردن آن اعتقاد و باور نتیجه ها کند و بعداز هواگیری مجدد فشار آب سیستم را تحلیل کند تا روی 1/5 Bar باشد.
نصاب مکلف میباشد بعداز آبگیری سیستم از آببندی بودن اتصالات آبی رنگ اعتقاد نتایج کند و بعد شیر گاز تحت دستگاه را گشوده نموده و به وسیله کف صابون خانگی از آببندی بودن اتصالات گاز نیز اعتقاد و باور نتیجه ها نماید و قطعاً همه مهره های گازی باطن و بیرون دستگاه را آچار کشی کند.
بعداز ایفا پروسه بالا می قدرت دستگاه را به برق متصل نمود و دستگاه را فعالسازی نمود و نصاب ملزم میباشد تا پس از فعال سازی دستگاه و در طی کارکرد دستگاه، مجدد اتصالات گازی و برقی را محاسبه کند تا از نداشتن نشتی در آنان مطمئن شود و بینش استعمال و حفظ از دستگاه را به مشتری یادگرفتن دهد.