کاشی و سرامیک میانبرها - راه آسان
، شرکت توان فلز پایا Tak Frame ، شرکت آرمان اکسیر سلامت , شرکت ارکیدآرا الوان ،شرکت پلاستیک کار،شرکت داروگر، شرکت همگان کار صنعت، شرکت کاشی و سرامیک زاگرس، پدیده شیمی پایدار،شرکت BEEM, فروش کاشی یزد شرکت موتورسیکلت تلاش، شرکت ریس نخ، شرکت پرشین دلفین نیلگون (دلفین)،شرکت شیشه ایمنی به نور شرکت والاقطعه ، شرکت مهندسین مشاور نوین گستر الموت و شرکت پلیمر پوشش افرا و کارخانه فناوران خورشید نفیس. به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، در ۶ دی ۱۴۰۰ سیدمحمود حسینی پور در نشستی با متخصصین حوزه منوریل با اظهار این که منوریل تأثیر زیادی در تسهیل ترافیک استان دارد، افزود: برای وارد شدن این پروژه به فاز اجرایی نیاز است که یک شرکت بینالمللی مجری در این حوزه باحضور در مازندران، جنبههای مختلف این طرح را بررسی و پایش کند. این پروژه در تاریخ ۹۳/۶/۲۰ آغاز و پس از ۱۰۰ روز به بهرهبرداری رسید. تالار مرکزی ساری دارای سه سالن با مجموع ظرفیت ۹۴۶ نفر شامل سالن نمایش با ظرفیت ۶۰۱ نفر، سالن سینما با ۱۸۷ صندلی و سالن موسیقی با ۱۵۸ صندلی است که با تجهیزات به روز و حرفهای اجرا شده است. بر پایه دادههای موجود، ۷ رود دائمی (مرغاب کرون، زایندهرود، ماربر، گلپایگان، آب ونک، وهرگان، گوکان و سمیرم)، ۲۱۸ رود فصلی، ۸٬۸۱۶ چشمه، تعداد ۴۷٬۸۴۷ چاه عمیق و نیمهعمیق مجاز، تعداد ۴٬۰۵۱ رشته قنات و ۷ سد شامل یک سد بتنی (سد زایندهرود) و ۶ سد خاکی (حنا، کمانه، خمیران، آغچه، قرهقاچ و گلپایگان) در استان اصفهان وجود دارد.
۷ سهم از ۳۳ سهم آب حوضه زاینده رود متعلق به اصفهان است. این بوستان در امتداد در بلوار آزادی از میدان امام ساری و در بخش غربی (داخل) شهر ساری واقع شده است. از نمایشنامهنویسان بزرگ که در این شهر به فعالیت پرداختند میتوان به لادبن (قاسم رحیمیان) و عمادالدین رام بودند بیشتر گروههای تئاتری پیش از انقلاب ۵۷ دارای بازیگرانی از دو دستهٔ معلمان و دانشآموزان یا سربازان پادگان ساری بود و اغلب این تئاترها در مدارس به روی صحنه میرفتند. بوستان غفاری در ساری و بلوار کشاورز، شهید میرجانی واقع شده است. بوستان ولایت ساری در محل پادگان شهید فرامرزی ساری در مرکز این شهر ساخته و بهرهبرداری شد. سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی ساری از اردیبهشت ۱۳۷۶ به عنوان واحد در شهرداری ساری به امور مربوط به تاکسیرانان و تاکسیداران رسیدگی مینمود که با توجه به رشد جمعیت شهری و وسعت شهر و نیاز به کنترل و نظارت دقیق تر بر امور مربوط به حمل و نقل و جابجایی مسافران و همشهریان در سال ۱۳۸۱ با تصویب اساسنامه و معرفی مدیرعامل به عنوان سازمانی مستقل زیر نظر شهرداری شروع به فعالیت نمود.
بعدها در دهه ۱۳۰۰هجری شمسی یدالله مایل تویسرکانی وزیر فرهنگ مازندران، نمایشنامههای بسیاری از نمایشنامهنویسان روس و اروپایی مانند مولیر را در مدرسهای به نمایش درآورد و گاهی از این نمایشها در راستای القاء تفکرات خود نیز استفاده مینمود و بازیگران این تئاترها نیز دانشآموزان یا بازاریان مشتاق بودند و خود یدالله مایل نیز برای بها بخشیدن و اعتبار دادن به تئاتر گاهی ایفای نقش مینمود. عدهای این جشن را در روزهای دیگر و از جمله در دهم تیر برگزار میکنند که به اعتقاد استادان ایرانشناس نادرست است. همچنین روزنامه سارویه که فقط مخصوص شهرستان ساری است با نظارت شورای شهر شهرستان ساری از سال ۱۳۸۴ به انتشار میرسد. به نقلی در سال ۱۳۱۹ هجری قمری ظهیرالدوله، که وزیر تشریفات سلطنتی و همچنین دارای سمت والی مازندران بود، شخصی به نام حکیم الهی را مأمور کرد که در سبزه میدان تئاتری اجرا نماید. این هتل دارای ۷۷ باب اتاق میباشد، که طبقات اول تا سوم هتل را به خود اختصاص دادهاند. این استان در منطقه طارم سفلی رتبه اول تولید زیتون کشور را داراست.
در کارهای صنعتی، مانند نیروگاهها، کارخانههای پتروشیمی، پالایشگاهها، کشتیسازی و صنایع دارویی/ غذایی، بسته به نوع سیالی که از شیر عبور میکند یا محیطی که شیر در آن قرار دارد، بدنه و دیگر اجزای آن را از فولاد کربنی، فولاد آلیاژی، فولاد زنگنزن (stainless steel)، برنج، چدن، استیل میسازند. قرار گرفتن آن در منطقهای خوش آبوهوا و چشمانداز دشت گونه روبروی هتل از ویژگیهای آن به حساب میآید. این بوستان در سال ۱۳۷۹ احداث و در سال ۱۳۸۸ نیز به مساحت آن اضافه گردیده است. نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به ظرفیتهای مهم گردشگری و اقتصادی در استان، تأکید کرد: احداث منو ریل منجر به تسهیل فعالیتهای اقتصادی و سرمایهگذاری در استان میشود و این مهم؛ رونق و توسعه مازندران را به دنبال دارد. سازمان بینالمللی کار، کشاورزی را «یکی از خطرناکترین بخشهای اقتصادی» میداند. بسیاری از ساختمانهای این حرم از دورهٔ صفویان بهویژه روزگار شاه تهماسب یکم بهجا ماندهاست. تاریخ وفات حسن کاشی مشخص نیست و آرامگاه مولانا حسن کاشی در جانب قبلهٔ شهر سلطانیه است که به دستور شاه اسماعیل یکم صفوی عمارتی بر بالای قبر او ساختند و باغچهای در آنجا طرح انداختند که محل زیارت دوستداران او بوده است. پس از آن نیز گروههایی تئاتری به رهبری افرادی چون ستوان ایرانلو، خدابنده لو، خیرخواه، محمد باقر خاوری، اتومیان، ملک الکتابی در شهر راه انداخته شدند.