WHO تأیید می کند که واکسینه شده و درمان شده توسط کووید می تواند با omicron آلوده شود - BB-CNTV
ژاکت ایزابل
EFE | کشور ژنو
سازمان جهانی بهداشت (WHO) دیروز تأیید کرد که شواهد محکمی وجود دارد که نشان میدهد افرادی که علیه کووید-19 واکسینه شدهاند یا کسانی که در گذشته آلوده شدهاند، میتوانند به نوع omicron مبتلا شوند که از روز اول در حال گسترش است. روز در سراسر جهان
در یک کنفرانس مطبوعاتی اختصاصی در ژنو، تدروس آدانوم گبریسوس، مدیر کل WHO گفت که اطلاعاتی که توسط omicron تجزیه و تحلیل می شود نشان می دهد که این گزینه سریعتر از گزینه های قبلی در حال پخش است و "اینها واکسینه شده اند و کسانی که از کووید بهبود یافته اند، احتمالاً هستند. آلوده شدن یا دوباره آلوده شدن "
وی از همه خواست تا چند روز مانده به پایان جشنهای سالانه خود را با شرایط آشنا کنند و گفت: بهتر است جشنها را از هماکنون لغو کنیم «و فردا زندگی را جشن بگیریم» تا اینکه امروز جشن بگیریم و فردا عزاداری کنیم. ".
او افزود که گزارشهایی که نشان میدهند این گزینه باعث ایجاد بیماری دلتای متوسط (گزینه غالب در سراسر جهان) میشود، ممکن است نماینده نباشد.
به همین دلیل، وی از دولتها خواست تا در هفتههای آتی احتیاط کامل را به خرج دهند و از رویدادهایی با حضور افراد زیادی که میتوانند تبدیل به فوقالعاده شیوع ویروس شوند، اجتناب کنند.
تدروس استدلال میکند که اگر جهان میخواهد به مرحله حاد همهگیری 2022 پایان دهد، مشکل نابرابری بین کشورها باید از نظر دسترسی به ابزارهایی که برای متوقف کردن COVID-19 وجود دارد، از جمله واکسنها، آزمایشهای تشخیصی و درمان برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: هدف کلی باید این باشد که 70 درصد جمعیت هر کشور تا اواسط سال آینده واکسینه شوند (هدف تعیین شده برای پایان سال).
کارشناسان سازمان جهانی بهداشت می گویند که مخالف دوزهای تقویت کننده علیه کووید نیستند یا نقشی که ایفا می کنند را انکار نمی کنند، اما یادآوری می کنند که تصمیم کشورهای ثروتمند برای ارائه این داروها به کل جمعیت سالمندان خود، علیه گروه های در معرض خطر در کشورهای فقیر ممکن است به واکسن هایی برای این بیماری دسترسی داشته باشند. دوز اول یا دوم
بر اساس داده های جمع آوری شده توسط این سازمان در عرصه بین المللی، 80 درصد از بیماران بستری شده برای کووید در بیمارستان واکسینه شده اند.
اینکه هر چند وقت یکبار باید علیه کووید واکسینه شوید یکی از سوالات بزرگ در این مرحله از همهگیری است که سازمان جهانی بهداشت هنوز قادر به پاسخگویی به آن نیست، اگرچه پیشرفت کرده است که به عوامل مختلفی مانند نوع بستگی دارد. واکسن، زیرا اثربخشی آن از محصولی به محصول دیگر کمی متفاوت است.
عوامل دیگر گزینه های آینده و بیولوژی خود فرد (سن، مشکلات عمده سلامتی و وضعیت سیستم ایمنی او) خواهد بود.
مطالعات همچنان نشان می دهد که کاهش ایمنی در بین افراد واکسینه شده برای حدود شش ماه وجود دارد.
سومیا سوامیناتان، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، گفت: «در حال حاضر، ما فکر میکنیم واکسن تقویتکننده باید برای افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، برای افراد مسن باشد.
Ómicron دانشمندان را متعجب کرد، از جمله، زیرا تصور نمیشد نسخه قابل حملتری از دلتا پدیدار شود و به این دلیل که از جهش در دومی ناشی نمیشود، بلکه از خط دیگری است که نشان میدهد «این ویروس غیرقابل پیشبینی است».
سوامیناتان گفت: "ما نمی توانیم گزینه بعدی را پیش بینی کنیم، اما مطمئنا (ویروس) به رشد خود ادامه خواهد داد و در مواجهه با این، تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که انتقال را متوقف کنیم."
سال دوم همه گیری مرگبارتر بود
31 دسامبر دو سال از دریافت اولین گزارش موارد ذات الریه از نوع ناشناخته در چین توسط WHO می گذرد که مشخص شد ناشی از یک ویروس کرونای جدید است که تاکنون باعث مرگ 5.5 میلیون نفر و 272 میلیون مورد در سراسر جهان شده است. .
از نظر عفونت ها و مرگ و میرها، سال دوم پاندمی بدتر از سال اول بود، با افزایش مرگ و میر به 3.3 میلیون نفر در 12 ماه گذشته، که بیشتر از مرگ و میر تجمعی ناشی از مالاریا، سل و ایدز در سراسر کشور بود. جهان
[ad_2]